Foto

Mari kencan ambek pacare, Cak Hari kepingin rokokan.
Mari rogoh-rogoh celono, Cak Hari gak nemu koreke, terus takok pacare
be’e ndhuwe korek.
”Koreke nang laci Cak. ” jare pacare Cak Hari.
Pas mbukak laci, tibake Cak Hari ndhelok onok fotone wong lanang
dhempal brengosan.
Cak Hari langsung pucet wedhi kabeh.
”Lho dik, iki bojomu tah ? Cik sangare dik.” Cak Hari takon nang
pacare.
”Huss . .ngawur ae . .” jare pacare.
”Tunanganmu tah . . ?” Cak Hari sik penasaran.
”Dhudhuk Cak, peno salah ” jare pacare ambek ngalem nang Cak Hari.
“Ooo paling iki masmu, wong irunge mirip.” Cak Hari mbedhek maneh.
“Dhudhuk Cak, peno salah maneh. “ jare pacare.
”Lek ngono sopo wong iki ?” Cak Hari tambah penasaran.
Pacare njaluk pangku ambek ngalem mari ngono lagek ngaku.
”Iku ngono fotoku dhewe sak durunge operasi kelamin . . ”

Posted on May 23, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: